Strålende klubbmesterskap på Greveskogen lørdag 26. september 2020

Renè Alejandro Myhre (2009) ble klubbmester i Tønsberg Friidrettsklubb 2020

Værgudene var med oss på tross av dystre utsikter dagene før og spesielt natten før stevnet hvor det var styrtregn og nesten 40mm nedbør. Det var bare litt duskregn og ikke veldig mye vind når stevnet startet og det holdt seg slik helt til stevnets slutt. Temperaturen var bare 8-10 grader, men alle var godt kledd både for vind, regn og kaldt vær så det gikk greit å konkurrere.

Idrettsgleden var det i alle fall ingenting i veien med.

Renè klubbmester:

Den lykkelige vinneren av klubbmesterskapet.

Med poengsummen 2630 slo Renè Alejandro Myhre alle de andre (11-15+) ganske klart i årets klubbmesterskap og ble fortjent klubbmester 2020.

Han vant sin klasse gutter 11-12 år (premien til venstre) og den store vandrepokalen og får første stikk i denne. Han får gravert inn navnet sitt som den første på pokalen og beholder denne til neste klubbmesterskap.

GRATULERER RENÈ!

 

 

Dagens lykkeligste og mest overraskede klassevinner i jenter 13-14,  Anna Knapstad. Henriette som kanskje var favoritt, måtte se seg slått av Anna som gjorde en flott serie med 9,8 på 60m, 3,65 i lengde, 22,70 i spyd og 2,02,2 på 600m.

Resultatliste Klubbmesterskap 26.09.2020 – Komplett

Mange deltagere

De minste (8-10 år) deltok i 3-kamp med 60m, lengde og liten ball. Etter fullført 3-kamp ble det pølse og kakefest inne på klubbhuset i «Odd Bergh-Stua». Alle fikk premie, en flott gullmedalje med trykk Tønsberg Friidrettsklubb klubbmesterskap 2020. Ingen rangering men alle resultatene ble lest opp i tilfeldig rekkefølge.

For 11+ ble det konkurrert i klassene jenter 11-12 år, gutter 11-12 år, jenter 13-14 år, gutter 13-14 år, jenter 15+ og gutter 15+.

Av de 52 som var påmeldt deltok 43 utøvere i alderen 8-15 år fordelt slik:

Stevnet startet kl. 11.00 med 60m og hele 11 heat. Oppvarmingen her under kyndig ledelse av Joakim Villo. Legg merke til hvor godt kledd alle er.

 

Joakim leder oppvarmingen

 

 

Litt tøy og strekk må til

En fantastisk funksjonærstab bidro til et nærmest prikkfritt arrangement. Vi måtte ta manuelle tider, noe de aller fleste var ukjent med. Men noen hadde erfaring fra dette og noen hadde lært dette på dommerkurset tidligere i år, så dette gikk veldig bra. Faktisk holdt de tidsskjema perfekt, som hadde de samme tidsintervallene mellom heatene som ved elektronisk tidtaking. Dessverre, når vi vet at manuelle tider ikke vil bli godkjent, så vi tok oss ikke bryderiet med å bruke vindmåler for løp.

Tom Werner Olsen var hoveddommer i løp.

Bjørn Line leder tidtakerteamet og de 7 andre er klare til dyst.

Vi hadde hele 45 funksjonærer som de fleste var foreldre, stor takk til disse. Men også stor takk til Tom Werner Olsen, Grete Rivenes, Joakim Villo og Nora Øyen som alle tilhører den flotte trenerstaben vi har i klubben vår. Stor takk også til vår bauta-starter Johan Johansen, som nok engang gjorde en fantastisk jobb.

Og ikke minst til Henrik Flåtnes som sporty deltok som funksjonær i lengde, til stor glede for unge utøvere og alle oss andre. Henrik er de unges idol og forbilde og dette var populært.

Henrik Flåtnes for anledningen rakemester.

På 60m var det hele 10 heat. 3 heat for 8-9 år, 2 heat 10 år, 2 heat 11 år og 3 heat for 12-13 år.

8-9 åringene med full innsats.

Flere 8-9 åringer!

Renè først i mål på gutter 60m

60m jenter 11 år, helt inn!

På 100m var det 1 heat bestående av 14-15 åringene.

I lengdekonkurransen var det 0-3 m/s motvind uten at det la noen demper på konkurransen. 43 deltagere ga alt de hadde.

Perfekt planke!

Bena laaangt frem!

 

Flott høyde!

I spyd var det 11 deltagere som fikk opp mange fine kast.

Fine kryssteg som Nora har lært oss!

Lang arm, bra!

Liten ball for 8-10 åringene var siste øvelse i 3-kampen. Noen bilder fra øvelsen.

Så var det fest og premieutdeling for de minste, det kunne vi ha nesten 1 time før vi hadde planlagt.  Noen bilder fra festen og premieutdelingen. Alle fikk medaljer merket med «Tønsberg Friidrettsklubb klubbmesterskap».

600m var avsluttende øvelse for 4-kampen for 11-15 åringene, noen gruet seg mens andre bare gledet seg til dette.

 

Under pølse/kakefesten sto Henrik også frem etter oppfordring fra leder og fortalte om sine bragder under NM i Bergen, og hvordan han opplevde forberedelsene og konkurransene som førte til 2 NM-GULL. Takk Henrik!

Fremtiden ser meget lys ut for Tønsberg Friidrettsklubb når vi kan samle mer enn 50 funksjonærer til et slikt stevne, og som går helt etter planen på tross av ruskete vær og andre forstyrrende elementer i forberedelsene. Det ble et større arrangement enn på forhånd antatt, selv om vi hadde mange påmeldte og dessuten hadde premieutdeling og sesongavslutning etterpå.

Men som sagt gikk arrangementet strålende og alle var fornøyde, spesielt utøverne.

Heretter vil klubbmesterskapet i Tønsberg Friidrettsklubb bli arrangert hvert år og vi håper mange flere vil delta fra 13-14 år og 15+, klubbmesterskapet er for alle opp til 19 år.

Det er stengt for kommentarer.