Seriestevne: Flott dugnadsånd!

Seriestevnet 28. juli ga mange fine resultater.

Mathea W. Karlsen (J15/KS) ville mer enn gjerne gi sitt bidrag til Tønsberg friidrettsklubb’s kvinnelig i forbundets lagserie, og sesongdebuterte i lengde. Under vanskelige vindforhold fikk hun opp 4,44 meter i første omgang (vind +1,9 m/s). Dette gir 494 poeng basert på nasjonal poengtabell for kvinner. Hoppet er personbeste. Hun hadde 4,28 fra i fjor. I dagens fjerde omgang økte hun til 4,48 meter, men nå var medvinden litt for sterk (+2,7 m/s).

Mathea W. Karlsen setter årsbeste for kvinnelaget (Foto Marcus Karlsen)

Marit Huflåtten (KV65) deltok i sin første lengdekonkurranse siden februar. I dag fikk hun opp 3,83 meter som lengst (vind +1,6 m/s). Dette er bare noen få cm bak den norske bestenoteringen for denne kvinneklassen/utendørs.

Marit Huflåtten var nær å sette norsk veteranrekord i klassen KV65. (Foto Marcus Karlsen)

I vektkast var det flere som satte årsbeste, og dermed flere poeng til både herre- og kvinneveteranlaget. Iver Hytten (MV50) kastet vekta (11,34 kg) hele 18,88 meter. Dette gir 1012 poeng basert på veterantabellen. Marit Huflåtten kastet sin vekt (5,45 kg) 11,50 meter, noe som gir 816 poeng. Arne Ueland (MV85) satte gjorde en jevn kastserie, og 12,21 meter som lengst (887 poeng).

Video av Iver Hytten i femte omgang i vektkast (Video; Rune Øverland).

Ungdommene (15-17 år) har nok sitt sesongmål i Ungdomsmesterskapet, og bruker seriestevnet som konkurranseforberedelse ’tiltak’. Øystein S. Hytten (G16) var nær ved å flytte sin egne krets-aldersrekord (5,0 kg) nærmere 60-meterstreken. I dag ble målebåndet strukket til 58,95 meter.

Seriestevne 28072020 Resultatliste – Komplett

Det er stengt for kommentarer.