Stavstativ i bruk etter 7 års ‘hvile’

Polanik-stativet har vært ubrukt siden klubben arrangerte hovedmesterskapet (NM) i 2013. Etter forespørsel fra Guttormsen-familien, ble det først befaring av stavmatta tirsdag, og deretter gjort avtale om å få på plass et ordentlig stavstav.

Onsdag troppet Hans-Petter Villo opp sammen med undertegnede og Arild Busterud/Løten for å få på plass Polanik-stativet. Senere på dagen kom Guttormsen-familien for å trene. De kommer til å legge sine treninger i sommer til Greveskogen idrettspark.

Det vil dermed være anledninger til å studere tekniske detaljer for norske elitehoppere.

Her er video som viser Sondre (Guttormsen) svinge seg over 5,20 meter. Sondre har personlig rekord (= Norsk MS rekord) på 5,80 meter, og representerer Sportsklubben Vidar. Sondre er eldstemann i en søskenflokk på fire.

Sondre Guttormsen hopper 5,20 meter. (Video Hans-Petter Villo)

Det er stengt for kommentarer.