Per Halle Invitational – Resultater

Klikk på link for å lese resultater fra Per Halle Invitational:

Per Halle Invitational Resultatliste – Komplett

Leonora A. Vedvik startet i klassen KS på 1500 meter. Hennes personbeste fra i fjor er 4.45,76 og denne ble knust i kveldens løp. Hun fikk sluttiden 4.38,26.

I år er både Jr-NM og UM avlyst. Et skikkelig plaster på såret er at Leona løp under NM-Sr-kravet på 4.44,99. Så da kan det bli representasjonsoppdrag likevel!

Og, hennes tid er en knusende forbedring av klubbrekorden for J16. Den gamle rekorden hadde  Åsne Arneson med 4.56,6 fra 1986!

Leona A Vedvik runden før mål på sin 1500 m i Per Halle Invitational.  Foto Thomas Petterson

4.38,26 tilsvarer 1022 tyrvingpoeng for J16, samt 736 poeng i lagserien for kvinner.

Leona spurter inn til en flott andreplass og personbeste (foto Petterson)

Jonatan A. Vedvik startet i klassen MS 5000 meter. Hans personbeste fra i fjor er 14.21,38. Også her ble det solid bestenotering med tiden 14.13,49. I lagserien verdsettes tiden med sterke 884 poeng.

Jonatan og Oliver Vedvik før start (Foto Petterson)

5000 meter løpet startet i et forrykende tempo. Første kilometer gikk unna på 2.46 og 2000 meter ble passert på 5.30,5 (det vil si kilometertid på ca 2.44).

Jonatan , som måler 1,98 meter på strømpelesten, utnytter sin steglengde i første halvdel av løpet (foto Petterson)

Dersom de fortsatte i samme tempo ville man nå sluttiden 13.45!

Jonatan tar over drajobben, mens NRK webstreamer løpet via bil og elsykler (Foto Petterson)

Jonatan drar feltet ca halvveis i løpet på 5000 meter i Per Halle Invitational hvor de lå an til en sluttid rundt 13.50.

Jonatan passerte 3000 meter på ca 8:20 (tredje km ble løpt på 2.50). Da lå Jonatan på andreplass, og rundetidene begynne å krype oppover. Var en tidligere 64-runde i sterkeste laget …?

Passering 3400 meter, og Jonatan har gitt sitt ytterste for å føre/holde teten i løpet.

Runden før mål lå Jonatan ca 15 meter foran treningskompis Simen Halle. I mål var rekkefølgen snudd, og Simen kom i mål fem sekunder før en dyktig sliten Jonatan. Jonatan er klart under NM-Sr-kravet på 5000 meter som er på 14.59,99.

Med tiden 14.13,49 plasserer Jonatan seg på Topp-3 over TFIK’ere på 5000 meter. Denne listen toppes av Roy Andersen med 13.31,43 (1983) foran Anders Aukland med 13.57,6 (1992).