NM friidrett (dag 1): Fin debut av Claudia Foss

Norgesmesterskap i friidrett for senior-klasser arrangeres helgen 1.-2. februar i Bærum idrettspark.

Først ut fra Tønsberg friidrettsklubb var Claudia Foss. Hun debuterer i senior-mesterskap som 15-åring. Hun løp i det femte 60 meter-heatet, og kom inn på en respektabel femteplass i heatet med tiden 8,03 sekunder. Siste kvalifiseringstid i forsøket var 7,96, så Claudia klarte neste å komme seg videre.

Claudia Foss debuterer i NM senior som 15-åring med tiden 8,03 sekunder på 60 meter

Oliver A. Vedvik stilte til start på 1500 meter i det tolv mann store finaleheatet.

Oliver A. Vedvik på start på 1500 meter

Oliver passerte de første 400 meterne på cirka 1:08. Og, 800 meter ble passert å cirka 2:14. Oliver lå da på halen på hovedfeltet; på 11.-plass.

Oliver på halen av hovedfeltet

Oliver passerte 1200 meter på cirka 3:16, og hadde da måtte slippe hovedfeltet.

Oliver i mål som nummer 11.

Oliver fikk sluttiden 4.05,99.

Claudia hadde lang dag i NM da hun avsluttet med 200 meter kvalifisering sen lørdags kveld. I det åttende heatet løp hun inn til tredjeplass med tiden 26,48 sekunder.