En trening for historiebøkene

Lørdagens trening går kanskje inn i historiebøkene, eller hva? Sebastian Berntsen (G15) ønsket å hoppe lengde. Ikke noe merkverdig med dette. Men, det merkverdige er at dette skulle skje på Greveskogen idrettspark den 25. januar. Ute!

Trener Odd Bergh tok frem spaden for å sjekke om det være tele i sandgropen. Men, mange dager uten kuldegrader ga ingen tegn til tele, og gropa ble spadd opp på vanlig måte, som om det skulle vært en sommerdag.

Sebastian Berntsen hopper, mens Odd Bergh studerer teknikken. Fotografiet er tatt når Sebastian forbereder satsen/stemmet.

Basert på tilbakemeldinger fra Odd, og respons fra Sebastian ser det ut til at den historiske treningen absolutt var vellykket; en vinterdag på Greveskogen idrettspark.

Ole Hagen trente denne dagen ungdommene Claudia, Mathea, Henrik D, og Kristoffer.

Det er stengt for kommentarer.