Lagserien; «Rekorder» for menn og kvinner, og flott dugnad

Norges friidrettsforbund sin lagserie for sesongen 2019, hvor friidrettsklubber konkurrerer mot hverandre, er klar.

TFIK’s herrer, som deltok i øverste friidrettsdivisjon, kom på en usedvanlige sterk sjetteplass. Dette var hele fire plasser opp fra i fjor. Etter en fin sluttspurt i oktober, ble sluttpoengsummen 21722 poeng. Etter at friidrettsforbundet la om lagserien i 2002, har ikke TFIK hatt en høyere poengsum.

Det mest gledelig blant årets lagserie, var at ungdommen og ikke minst klubbens juniorer nå dominerer resultatene fullstendig.

Ansvarlig for lagserien i friidrettsforbundet har i år merket seg TFIKs dugnad dette året. De skriver blant annet:

Bak topp fem er det svært jevnt. Helt inntil den siste dagen var det uvisst hvem som rykket ned. Tønsberg leverte sin sterkeste prestasjon noensinne med en flott sjetteplass. De er blant de aller beste til å seriemobilisere, med stevner hver helg i hele oktober.

TFIK kvinner, som i all hovedsak består av ungdom, leverte også de en kjempeflott laginnsats i år. De deltok i tredjedivisjon, og fikk totalt 11673 poeng. Gjennom hele sesongen sanket de godt med poeng, ja faktisk helt til siste slutt. Dermed ble TFIKs kvinnelag best i by’n; 173 poeng foran Sem IF.

TFIKs kvinner forbedret sin plassering med 30 plasser (fra 37 til 7)-

Her er enkeltresultater for kvinnene:

Det er stengt for kommentarer.