Lagserien: TFIK-herrer på foreløpig nedrykkplass

TFIK-herrene, som kjemper i øverste friidrettsdivisjon, ligger etter siste oppdatering fra friidrettsforbundet på nedrykkplass. Men, det er jevnt blant de syv nederste lagene, så mye kan endres og forbedres de neste fire ukene.

Det enkleste for herrene er å fylle opp de obligatoriske øvelsene. Det er fremdels «hull» i tre øvelser. Siden forrige gang har Kristoffer V. Hytten tatt over diskos-resultatet i obligatorisk øvelse, samt kommet inn med høyde i valgfrie. I høyde, obligatorisk øvelse, tok Henrik Flåtnes over med sitt 1,93-hopp.

I valgfrie øvelser har Vedvik-brødrene (Oliver og Jonatan) løpt seg høyt poengmessig. Så langt er det Thomas Rønvik som ligger an til å ryke ut av listen.

TFIK-kvinner kjemper i tredje-divisjon, og klatrer stadig på listene. Nå er de på 20.-plass. I fjor endte de på 37.-plass, så i år har TFIK-kvinnene kjemt godt.

Her kan de lett (?) få 1000-poeng lagt til sin total-score ved å fylle opp to øvelser til (har i dag poeng i 18 av 20 mulige øvelser).

Det er stengt for kommentarer.