Europamesterskapet (14. sep): Grete Rivenes (KV70) i kastfemkamp (Norsk veteranrekord)

Europamesterskapet, som arrangeres i Nord-Italia går mot slutten. Grete Rivenes (KV70) har sin siste øvelse i kastfemkamp (slegge, kule, diskos, spyd og vektkast).

Når fire øvelser er unnagjort er det rekordjevnt om sølv og bronse-medaljene. Grete ligger per tiden på tredjeplass med 3160 poeng, kun ett poeng foran fjerdeplass. Grete gjorde i fjerde øvelse et godt spydkast med 19,38 meter, og klatret opp på en foreløpig bronseplass. Klarer hun å holde denne plassen helt inn etter at vektkast er ferdig?

I siste øvelse får Grete opp et godt vektkast, men konkurrenten Faldager kaster lengre. Grete faller dermed tilbake til fjerdeplass sammenlagt. Trøsten får være at Grete aldri har prestert en bedre kastfemkamp, og passerer 4000 poeng for første gang. Hennes nye norske veteranrekord (KV70) lyder nå på 4036 poeng. Gratulerer.

Det er stengt for kommentarer.