Lagserien: Oppdatering pr 3. august

Kjell Stordalen holder oss oppdatert med poengstatus i lagserien for herrer og kvinner.

Norgesmesterskapet i friidrett sist helg resulterte i flere gode noteringer som gjorde at herrelaget scoret flere poeng. Oliver A. Vedvik kom inn på 1500 meter i kategorien valgfrie, og Jonatan A. Vedvik slo internt noteringen til Ole-Petter Fjeld på 3000 meter, og overtok den ‘obligatoriske’ plassen, mens Ole-Petter dermed ble overført til ‘valgfrie’. Og, så var det NM-gullresultatet til Henrik Flåtnes i tresteg med 925 poeng.

For kvinnelaget har Mari H. Skyvang kommet inn på valgfrie med sitt 100-meterresultat, og Marit Huflåtten har kommet inn på diskos siden forrige oppdatering.

Klikk på linken nedenfor for å lese poengoppstillingen sammensatt av Kjell Stordalen:

LAGSERIE 2019a

Det er stengt for kommentarer.