Et angrep på klubbrekorden …

Førstkommende onsdag blir det et «angrep» på MS-klubbrekorden på øvelsen 100 meter. Per tiden er det Anders Flem Hagen som har denne med 10,95 sekunder. Klubbrekorden satte Anders når Tønsberg friidrettsklubb arrangerte norgesmesterskap for junior i 2007. Rekordnoteringen skjedde i finaleheatet på MJ22 i svak motvind (vind: -0.4 m/s).

Anders Flem Hagen løper i bane 7 inn til klubbrekord  (MS) med tiden 10,95 en augustdag 2007 i lett motvind. Men, overlever klubbrekorden onsdagen … (Foto Rune Øverland)

 

Klubbrekorden KS er stått urørt siden 1990, og innehas av Lisberth Andersen. Hennes tid ble målt til 12,14 sekunder. Klubbrekorden for KJ holdes av Tina Karp og er enda eldre; fra 1986. Tiden hennes er 12,18 sekunder. Kanskje på tide med et lite «angrep» på disse også …

Det er stengt for kommentarer.