Mesterskapsforberedelser for ungdommen

Den store mesterskapsperioden begynner for alvor å nærme seg for TFIK-ungdommen. Allerede 18-21 juli er det europamesterskap for U20 i svenske Borås. Her er det Henrik Flåtnes som skal i ilden (lengdehopp). Denne lørdagen var Odd Bergh en kombinert mentor og trener for gjengen på Greveskogen idrettspark.

Det startet med lett oppvarming; og denne gangen med litt hekke-drill.

Hekkedrill på Greveskogen hvor Henrik Flåtnes viser veien for Sebastian Berntsen, Henrik Duncan, mens de andre tålmodig venter på tur …alt nøye overvåket av Odd Bergh (foto Rune Øverland)

Etter en liten pause var det mer alvor. Det skulle gjennomføres fem ganger 60 meter med fullt pådrag. Her en liten videosnutt fra «heat 2», hvor «vinnertiden» på førstemann ble 7,3 sekunder manuelt tatt.

Meter før mål på Heat 2 er Claudia rett bak Sebastian og Henrik; og i bakgrunnen heier styreleder Hans-Petter Villo på ungdommen.

Full innsats på Greveskogen

Og, her en kort videosnutt fra «Heat 3».

En liten videoanalyse fra Heat 3 viser at Claudia (bane 3) var raskest til å reagere, med Mathea (bane 2) som en god nummer to ut fra startblokkene. Henrik F (bane 4) og Sebastian (bane 5) står fremdeles med hendene i tartandekket, mens Claudia og Mathea er på vei ut fra startblokkene.

Claudia vant starten med god margin

Videoanalyse

En videoanalyse ved bruk av QuickTime, hvor man kan kjøre videosekvensen bilde-for-bilde, viser at Henrik brukte 7,53 sekunder fra startklappet til Odd til Henrik krysset mållinjen. Sebastian fulgte 0,03 sekunder bak. Claudia løp denne 60 meteren på 8,03 sekunder. Magnus fikk tiden 8,76 sekunder, og Mathea tok det mer rolig over mål med tiden 10,59 sekunder.

Senere tiltok regnet, men, men, men, trener og mentor Odd sa at programmet skulle gjennomføres, så da gikk ungdommen lydig ut på banen igjen …. Super innsats!

 

Det er stengt for kommentarer.