Storartet seier til laget på 4*200 meter

TFIKs mix-stafettlag vant en storslagen seier på 4 * 200 meter på en flott sommerdag på Bislett stadion i forbindelse med Bislett Games.

Laget besto av Mathea Karlsen, Tobias Slettingdalen, Claudia Foss og Sebastian Berntsen. Laget vant en suveren seier med sluttiden 1.45,49. Gratulerer.

Fotografier er tatt av Marcus Karlsen.

Tobias, Sebastian, Claudia og Mathea

TFIK valgte å starte med de yngste på mix-laget, og satt sine antatt sterkeste kort til slutt. Mathea startet stafetten. TFIK var heldige (?) og fikk bane 1.

TFIK og Mathea i bane 1 gjør seg klar …

Mathea langer ut på TFIKs førsteetappe og ligger i tet, og gjør seg klar til å veksle i bane 1

Bane 1 er normalt sett på som en ulempe, men vekslingene skulle skje per bane, mens løpingen foregikk inne ved lista. Mathea løp en meget god første etappe og vekslet først i feltet med Tobias.

Tobias løp mot antatt sterkere løpere

Tobias løp mot antatt sterkere løpere og tapte tre plasser. Han løp imidlertid meget bra.

Claudia hadde en del meter å ta igjen opp til lederlaget, men nærmet seg meter for meter. Når 200 meter gjenstod av stafetten, var TFIK kun tre meter bak lederlaget; på en andreplass.

Claudia veksler med Sebastian

Sebastian satte opp et forrykende tempo på siste etappe av stafetten, og det så nesten ut som de andre stod stille i svingen.

Sebastian sprinter inn til klar seier til TFIKs Mix-lag.

Sebastian

Velfortjente seiersblomster til Tobias, Sebastian, Claudia og Mathea.

Stafettserier til Mix-laget på 4*200 meter.

Seiersmarginen ble nesten 1,5 sekund; foran et lag fra Gøteborg. Seierstiden til TFIK-laget var ett hundredel raskere enn fjorårets vinnertid (1.45,50), og hele syv sekunder bedre enn TFIKs sluttid i fjor.