Kristinalekene 2019 – Resultater

Her er midlertidige resultater fra Kristinalekene 2019:

Kristinalekene 2019 Resultatliste – Komplett

Det var strålende stemning på Greveskogen idrettspark da den 50. utgaven av Kristinalekene ble arrangert. Kristinalekene har blitt arrangert i Tønsberg hvert år siden 1969. En viktig tradisjon for den lokale friidretten. Tønsberg friidrettsklubb beskriver Kristinalekene som et nasjonalt stevne, men det er ikke til å legge skjul på at det er et arrangement for de lokale klubbene.

Sebastian Berntsen (G14) satte kretsrekord for klassen G14 på 100 meter på dagens Kristinalekene. Med tiden 11,62 sekunder (vind -0,7 meter per sekund) slettet han rekorden til Ole Henrik Egren/Runar. I 1996 løp Ole Henrik på 11,65 sekunder. Tiden til Sebastian ga svært høye 1124 poeng etter Tyrvingtabellen. Gratulerer.

(Norsk bestenotering for G14 har Pål Haugen Lillefosse/IL Gneist med tiden 11,47.)

Sebastian Berntsen (G14) med ny kretsrekord for G14 på 100 meter med tiden 11,62 sekunder (-0,7 m/s).

Øystein S. Hytten (G15) var nær sin egen kretsrekord for klassen G15 i slegge (4 kg). I andre omgang kastet han slegga hele 55,90 meter, som er litt bak eget resultat oppnådd på Greveskogen idrettspark i april. Dagens kast ble «belønnet» med 1059 poeng etter Tyrvingtabellen.

Øystein S. Hytten (G15) nær ved å slette sin egen kretsrekord for G15 i slegge.

Mari H. Skyvang (J16) satte kretsrekord i slegge for klassen J16 med 46,29 meter (3 kg/119,5 cm), som tilsvarer 1063 tyrvingpoeng. Hun hadde selv den «gamle» kretsrekorden satt april i år på Greveskogen idrettspark.

Claudia M.H. Foss (J14) løp en meget sterk 100 meter på 12,62 sekunder. Vinden var +2,3 meter per sekund. (tiden tilsvarer 1076 poeng).

Claudia Foss (J14) ble vinner av 100 meter med 12,62 sekunder. Tredjeplassen vant Mathea Wego Karlsen.

Målfoto for 100 meter klasse J14. Lengst til høyre på målfoto sees Claudia krysse mållinjen.

Kristoffer Solberg (G16) løp 100 meter på 11,70 sekunder i samløp med Sebastian. Kristoffer scoret 1000 poeng etter Tyrvingtabellen.

Kristoffer Solberg (G16) taper klubbduellen åtte hundredeler bak Sebastian Berntsen (G14).

Målfoto 100 meter for klassene G14, G15 og G16. Lengst til høyre er Sebastian med 11,62 og Kristoffer med 11,70.

Håvard F. Petterson (2001) «knuste» sin egen personbestenotering på 800 meter med tiden 1.58,53. Basert på nasjonal poengtabell for menn (serietabellen) gir dette 717 poeng, og 945 tyrvingpoeng etter G18-tabellen.

Håvard F. Petterson jublet etter målpassering etter å ha knust sin egen bestenotering på 800 meter.

Ole Petter Fjeld (1995) deltok på «sprint»-distanser til ham å være. På 1500 meter løp Ole Petter inn på tiden 4.04,56. Basert på nasjonal poengtabell for menn (serietabellen) gir dette 718 poeng.

Ole Petter Fjeld viser god «sprintform» på 1500 meter og senere på 800 meter.

Leona Andersen Vedvik (2004) løp 1500 meter på tiden 4.55,93. Basert på nasjonal poengtabell for kvinner (serietabellen) gir dette 633 poeng, (og 940 poeng basert på Tyrvingtabellen for J15).