VM veteran (dag 3): Marit Huflåtten; Én cm fra VM-bronse

Tre av klubbens utøvere; Marit Huflåtten (K65), Iver Hytten (M50) og Oddvar Viulsrød (M50) var i aksjon i dag.

Marit Huflåtten ble til slutt nummer fem i lengde i en superjevn, tett duell om VM-medaljer. Det stod om centimeter. VM-bronsen ble vunnet på 3,65 meter, mens Marit hadde 3,64 meter; og ble nummer fem. Gullet ble vunnet på 3,72 meter.

Det jeg spesielt legger merke til på denne resultatlisten er at av de 48 hoppene er det 47 gyldige hopp, og kun étt ugyldig. Det tyder på at det for alle, inklusive Marit, hadde potensiale til å få målt hoppene sine lenger, hadde man bare truffet planken litt bedre. ‘Lett å si at hvis man bare hadde gjort sånn og sånn’ ville medaljen være sikret.

Marit Huflåtten gir dagens tilskuer Svein Hytten en god klem (fotograf Gerd Hytten)

Marit løp også 60 meter forsøk. Totalt sett hadde Marit den femte beste kvalifiseringstiden (hun ble nummer to i sitt heat), og kvalifisert til morgendagens finale. I forsøket løp hun inn til tiden 9,69 sekunder.

Iver Hytten deltok i kulestøt (6 kg); og det rapporteres om en litt skuffet Iver. Det startet oppskriftsmessig, og etter tre runder var Iver klar for de siste tre finalerundene. Men, her ble det tre ugyldige kulestøt. Dermed ble han stående med moderate 14,67 meter som lengst i protokollen; og fjerdeplass.

Iver Hytten gjør seg klar i kulestøt.

Kraftige M50-karer!

Ja, ja … Marit tapte VM-bronsen med én cm og Iver hadde absolutt potensialet til VM-medalje han også … 

Oddvar Viulsrød deltok i tresteg. Der fikk det som noen ganger tidligere … Det ble tre ugyldige hopp, og «No Mark» i protokollen.

Oddvar Viulsrød med ugyldig tresteghopp.

Oddvar reflekterer over arbeidsoppgaver

Det er stengt for kommentarer.