VM veteran innendørs: Deltakere fra TFIK

Årets verdensmesterskap for veteraner arrangeres i Polen perioden 24-30 mars. Den norske troppen teller 37 deltakere, som er påmeldt tilsammen 97 øvelser. Av disse kommer fire deltagere fra Tønsberg friidrettsklubb:

Marit Huflåtten deltar i klassen KV65 i øvelsene 60 meter, 60 meter hekk, lengde og tresteg.

Oddvar Viulsrød deltar i klassen M50 i øvelsene 60 meter, lengde og tresteg. I internasjonale mesterskap er det fødselsdato som bestemmer klassetilhørigheten. Derfor klassifiseres Oddvar i klassen M50, og ikke M55 som han ville vært klassifisert for eksempel i norgesmesterskapet for veteraner.

Iver Hytten deltar i klassen M50 i øvelsene kule (6 kg), diskos (1,5 kg) og vektkast (11,34 kg).

Svein Hytten deltar i klassen M75 i øvelsene kule (4 kg) diskos (1 kg), slegge (4 kg) og vektkast (7,26 kg).

Her er link til mesterskapet:
https://wmaci2019.com

Det er stengt for kommentarer.