Henrik Flåtnes – én cm fra bronsemedalje i nordisk

Henrik Flåtnes representerte Norge i Nordenkampen (Norge, Sverige, Finland, samt Danmark/Island) og Nordisk mesterskap (individuelt) innendørs i lengde.

Henrik åpnet med flotte 7,38 meter, og etter første omgang lå Henrik på andreplass. I andre omgang fikk Henrik opp 7,30 meter, og Henrik hadde tredjeplass etter to omganger. Og, 7,30 meter fikk Henrik også opp i tredje omgang, og falt tilbake til fjerdeplass i konkurransen. I fjerde omgang fikk Henrik ugyldig sprang i protokollen. I femte omgang fikk Henrik opp moderate 7,12 meter. Han hadde én centimeter opp til tredjeplass. Henrik fikk opp 7,37 meter i sjette omgang, og endte på femteplass i det nordiske mesterskapet; én centimeter fra bronseplassen.

Til norsk friidrett forteller Henrik at han føler seg sliten etter mange konkurranser i det siste.

Klikk på bildet for å starte «video» av hoppet (Det består av titalls enkeltbilder som er satt sammen til en bildesekvens; hvor hvert bilde står ett sekund):

Det er stengt for kommentarer.