Henrik Flåtnes: 7,63 meter i lengde! Norsk Jr-rekord!!!

Henrik Flåtnes hoppet lengde i KW International – Elitestemne i Ulsteinvik.

Karsten Warholm International er et innendørs elitestevne med internasjonal matching for flere av de beste friidrettsutøverne i Norge. Stevnet er arrangert i Ulsteinhallen i samarbeid med Karsten sin moderklubb Dimna IL.

I femte omgang får Henrik opp supre 7,63 meter. Norsk JR-rekord!!! GRATULERER.

Det var Karsten Warholm som hadde innendørsrekorden for Jr-klassen med 7,49 meter (satt 2015).

Resultatet 7,63 meter er kun 18 cm bak den norske innendørsrekorden for MS (7,81 meter satt av Martin Roe/2018). Og, resultatet 7,63 meter er det nest lengste MS-hoppet innendørs noensinne av en nordmann. Den «gamle» MS-rekorden, før Martin Roe satte rekord i fjor, var 7,61 meter.

Henrik var 2 cm bak vinnerresultatet 7,65 meter.

Det er stengt for kommentarer.