NM terrengløp: Sølvmedalje til TFIK

NM Terrengløp, lange distanser, ble arrangert i Trondheim søndag 14. oktober 2018. Fra Tønsberg friidrettsklubb deltok to representanter. Begge deltok på 6 km. Løpet bestod av en rundløype på ca en kilometers lengde.

Jonatan Vedvik (MJ)

Jonatan løp inn til fjerdeplass i klassen menn junior, og fikk sluttiden 19.45,0. Jonatan lå i tetpuljen i store deler av løpet. Første runde fikk unna på 3.03, andre runde 3.15, tredje runde 3.17, fjerde runde 3.14, femte runde 3.13. Etter fem runder lå Jonatan på fjerdeplass, noe som også ble sluttplasseringen; to sekunder bak bronsemedaljen. Det var nitten løpere i denne klassen som stilte til start.

Fredrik Vedvik kommenterer: Offensiv løping av Jonatan og dro mesteparten. En ekte og tung terreng løype med bakker og gjørme.

Galleri fra Stine Haugum, Ove Jarle Hegvold og Astrid Johanne Wik Hegvold.

Hjalmar Schøitz (M65)

Hjalmar løp inn til sølvmedalje i sin klasse; menn veteran 65-69. Hjalmar brukte 28.14,0 på den seks kilometer lange løypa. Passering etter en runde gikk unna på 3.52, og andre runden på 4.33, tredje runden 4.41, fjerde runden 4.44 og femte runden 4.49. Her lå Hjalmar på tredjeplass. Det var kreften igjen til en spurtrunde, og sølvmedaljen ble til slutt sikret til Tønsberg.

Fredrik Vedvik kommenterer: Hjalmar godt i gang