Re-mila: Tre klasseseire til TFIK

Årets Re-mila ga tre klasseseire til TFIK.

Den yngste jenteklassen J11-13 løp 2,5 km, og der gikk seieren til Leona Andersen Vedvik. Hun kom i mål på tiden 9:48.

I klassen M17-22 5km ble det dobbeltseier til TFIK. Vant gjorde Ole-Petter Fjeld med tiden 15:43, og hadde løpets raskeste tid på 5 km. Nummer to i klassen ble Efrem Kidane med tide 18:05.

Til Tønsbergs Blad sier Ole-Petter at det er veldig morsomt å løpe her, med så god stemning og mye folk. Han ville normalt stilt til start på 10 km, men valgte å spare beina etter nylig ha gjennomført en halvmaraton i Nederland. Årets Re-mila ble mer som en rolig gjennomkjøring og et godt stykke unna maks. Det var som en hard treningsøkt, men ikke så hardt til en konkurranse å være, sier Ole-Petter til Tønsbergs Blad.

Den tredje klasseseieren kom i MV55-60 klassen ved Ole Kulbraaten. Han løp 5 km, og kom inn på tiden 18:35.

Totalt 716 løpere deltok på Re-mila (utenom Barneløpet)