NM mangekamp – innendørs

Knut Henrik Skramstad (klasse MV80) var eneste TFIK-deltager i NM mangekamp; innendørs. Mesterskapet ble arrangert i Sandnes.

60 meter hekk (68 cm) var første øvelse for Knut Henrik. Her ble han klokket inn til tiden 12,90. I lengdehopp ble det resultatet 3,02 meter. Han stilte ikke til start i de tre neste øvelsene (kule, høyde og 1000 meter).

Knut Henrik forteller: Jeg var uopplagt og måtte varme opp uten lyst. Ville sjekke at løpet frem til første hekken stemte like før start. Satte helen i første hekken og gikk nesten på trynet. Landet jeg med venstre foten på toppen av hekken som veltet? Det gjorde vondt i foten. Men, jeg startet og fikk 12.90. Lengde ble problematisk og jeg fikk 3.02m. Ett gyldig hopp! Trakk meg deretter fra konkurransen. Halter nå rundt og lurer på om det er noe som snart går over.

http://nmmangekampinne2017.site44.com/menu.html

Det er stengt for kommentarer.