Tønsberg friidrettsklubb – KM Rjukan 2016

To flotte dager på Rjukan er overstått. Fenomenal innsats av Tfik`s utøvere – ca 25 totalt. Antall kretsmestere er svært mange og det samme gjelder gode plasseringer for øvrig. Jeg overlater til den enkelte å scrolle resultatlistene:) Gode prestasjoner, mange perser, noen skuffelser, noen vondter, men mest av alt idrettsglede og god stemning blant utøvere, foreldre og trenere. En stor takk til alle som deltok, fotografen Thomas som har lagt ut fyldig dokumentasjon i vår facebook-gruppe, det får bli albumet ved denne anledningen. Rjukan Friidrett og Triathlon har også mange bilder på sin facebookside. Takk till arrangøren for et godt gjennomført arrangement. Nedenfor ser vi Håvard Pettersson som har kommet tilbake etter lengre tids skade. Det er suverent!!

Alle resultater etc finner dere her: Resultater

Håvard_n

Det er stengt for kommentarer.