Klubbens utøvere i Kristinaløpet

Hele 22 løpere representerte Tønsberg Friidrettsklubb i årets Kristinaløp. Det er veldig gledelig å se at mange av våre yngre utøvere også finner veien til løp utenfor banen når vårsesongen er på hell. Av de yngre utøverne på 5.km finner vi Benjamin Riis Korsane, Andreas Rivenes, Mia Jeppson, Gabi Sørvik Hansen, Benedicte Brinck, Lisa Holberg Hansen, Leona Vedvik, Albertine Storm Syslak, Isabel Eie, Jonatan Vedvik, Fabian Stordalen, Tinus B.Pedersen. I tillegg finner vi mange løpere i de eldre aldersklassene, Ole Petter Fjeld som tok seieren på 10km, Josefin Greiff, Thomas Mofjord, Mette Kalve, Thomas Pettersson, Ole Kulbraaten, Håkon Helge Hjemly som klokket inn 1.15 bak vinneren Eirik Mysen fra Oseberg Skilag på 5.km, Olav Lian Nesse og Inge Vinje. For de som har tatt en kikk på resultatlistene ser en at det er stor fart og gode tider også utenfor friidrettsbanen blant utøverne i aldersbestemte klasser.

Om du er hjemme 9.juli anbefales Scandic Havna løpet på Tjøme som går noe på vei og noe på sti/grus. Scandic Havna Løpet

Det er stengt for kommentarer.