Statistikk utesesongen 2015 – Tønsberg friidrettsklubb

Statistikken er på ingen måte oppdatert men blir nok det i løpet av høsten. Blant annet mangler KM i Sandefjord hvor mange av utøverne satte personlige rekorder. Her finner dere uansett en link til Tfik`s deltakelse i konkurranser i årets utesesong, som viser registrerte resultater, men som vil endre seg etter hvert som ytterligere resultater legges inn.

Når det gjelder omfanget av deltakelse i stevner viser statistikken at det særlig er de yngste rangerte deltakerne som er ivrige stevnedeltakere sammen med veteranene. I øvrige aldersbestemte klasser, 2002 og oppover, er det enkelte utøvere som konkurrerer regelmessig i konkurransesesongen. I tillegg er det gledelig, som statistikken ikke viser, at mange av 2005 årgangen har deltatt i flere stevner både i Vestfold og omkringliggende fylker.

Statistikk

 

Det er stengt for kommentarer.