Stor Tfik deltakelse i Bøkeskoglekene

Hele 23 utøvere deltar, 15 av disse er fra 10-12 år er så langt påmeldt. Det er veldig bra. Dette gjør også at vi kanskje kan klare å stille hele fire lag på stafett i 10/11 og 12/13 årsklassen. Håper alle som ennå ikke har bekreftet stafettdeltakelse hiver seg på, det er lagsport i en ellers individuell idrett. Vi driver ikke laguttak, setter opp lag etter hvert som påmeldingene registreres –  det viktigste er å prøve å sette sammen lag slik at alle får løpt, så dette blir bare moro!! Det er veldig viktig at alle som har bekreftet stafettdeltakelse møter, da det ikke er så lett å få erstatter. Vi har fire lag og to usikre plasser p.t., det satser vi på å få dekket opp. Om du allikevel ikke kan møte gi en snarlig tilbakemelding til Erik.

Full konsentrasjon!

Full konsentrasjon!

 

Det er stengt for kommentarer.