Tyrvinglekene 2015

friidrett-background-1337

Resultater finner dere her: Resultater Tyrvinglekene

Nå er det like før Norges største barne- og ungdomsstevne går av stabelen. Tfik stiller med en flott tropp på totalt 27 utøvere som skal konkurrerer i mer eller mindre alle øvelser totalt. Klubben har skaffet seg beachflagg med Tfik-logo – se etter denne når dere kommer.

For de av dere som ikke har vært på dette stevne tidligere så hentes startnummere på venstre side etter at dere kommer inn på stadion. I og med at det er så mange utøvere som konkurrerer på ulike tidspunkt er det vanlig at hver enkelt henter startnummer her. Når det gjelder avkrysning er det det veldig viktig å være tidsnok ute. I enkelte klasser kan det være 50+ utøvere så manglende avkrysning kan resultere i at en ikke får starte.

Det vil være trenere til stede hver dag, men fra litt ulike grupper. Erik og Iver vil være til stede hele fredag og søndag. Lørdag vil i alle fall Tom og Åse være til stede. Da gjenstår det bare å ønske lykke til på et stort og flott arrangement med mye idrettsglede og forhåpentligvis noen personlige rekorder:)

PS!! Det er salg av piggsko via Oslo Sportslager. Utvalget pleier å være godt og prisene gode.

Det er stengt for kommentarer.