Kombiner Tyrvinglekene med ExxonMobile Games-«Bislett Games»

Flere av verdens beste utøvere stiller til start, all info: Diamondleague

Fra friidrett.no:

Stjernetreff Olympiske mestere og verdensmestere på rekke og rad under ExxonMobil Bislett Games 9 olympiske mestere: Veronica Campbell-Brown, Barbora Špotáková, Brimin Kipruto, Ivan Ukhov, Greg Rutherford, Christian Taylor, Asbel Kiprop, Taoufik Makhloufi, Gerd Kanter

14 verdensmestere:Abebe Aregawi, Brianna Rollins, Zuzana Hejnova , Caterine Ibarguen , Olha Saladukha , Barbora Špotáková, Christine Obergfoll , Maria Abakamova , Bohdan Bondarenko, Christian Taylor, Bernard Lagat, Gerd Kanter, Asbel Kiprop, Aleksandr Menkov

9 verdensmestere:Richard Kilty, Mutaz Barshim, Ivan Ukhov, Godfrey Mokoena , Bernard Lagat, Ayanleh Souleiman, Veronica Campbell-Brown, Genzebe Dibaba, Ekaterina Koneva

For påmelding med rabatterte billetter ved deltakelse på Tyrvinglekene: Kjøp billetter!

IAAFDL

 

Det er stengt for kommentarer.