Åpningsstevne Drammen 14.05

I dag gjorde Tfik seg skikkelig bemerket med mye idrettsglede, imponerende innsats og gode prestasjoner. På tross av mange timers forsinkelse og mye usikkerhet om når egne øvelser startet gjennomførte Tfik’s utøvere omtrent alle påmeldte øvelser. Heldigvis var det godt vær, spente utøvere og et utmerket støtteapparat bestående av foreldre, besteforeldre og trenere. Dette lover godt videre fremover. Her kommer resultatene. Resultatene finner dere: her! Det er rett og slett så mange resultater at det blir for mange å gjengi her. Se resultatlistene – det som er helt sikkert er at det ble satt mange personlige rekorder, noen brøt barrierer og noen endte på både 1 -2 eller 3.plass. Tfik gjorde seg, som nevnt, bemerket på dette åpningsstevne. Gledelig er det også at Emelie og Marie fra rekruttgruppen fant veien til Marienlyst. Sondre, Sebastian, Håkon, Mads, Maria, Isabel og Anna Linnea bet fra seg i J10 og G10. I de rangerte klassene tok Eskil, Håvard, Robin, Tinus, Dina, Henrik, Håvard FP, Sigurd, Maria SM, Gabi, Jennie, Julie og Linnea for seg med mange gode prestasjoner og resultater. Leona kunne dessverre ikke stille men er helt sikkert tilbake ved neste anledning.

Minner allerede nå om neste prioriterte stevne for 10-12 årsgruppen som er Eiker-Kvikk lekene 25.mai i Hokksund. Husk å melde på innen fristen:-)

Noen bilder fra dagen, har ikke av alle så send gjerne noen blinkskudd om du har! Takk for bidragene til Anne Merethe og Jens-Petter!!

Det er stengt for kommentarer.