Tidsskjema/startlister Åpningsstevne Drammen

19. utøvere fra TFIK stiller til start i Drammen i morgen:) Sebastian, Isabel, Maria FP, Håvard FP, Sigurd, Henrik, Jennie ,Linnea, Dina, Sondre, Robin, Maria SM, Anna Linnea, Håvard S, Eskil, Gabi, Leona, Håkon og Tinus. Vi ønsker lykke til!!

Her finner dere oppdatert tidsskjema/startlister. Det kan alltid forekomme endringer så det er lurt å sjekke kvelden før. Husk at en må ha tid til oppvarming og avkrysning i løpsøvelser-Åpningsstevne info

Avkrysning ifht løpsøvelser er viktig å gjøre innen fristen da alle løpsheat settes opp fortløpende. Dette gjøres vanligvis 45 – 60 min før øvelsen starter (er ikke oppgitt i invitasjon), så møt opp en time tidligere for å være på den sikre siden. De som har en personlig rekord kan sette opp denne, har man ikke løpt distansen tidligere med elektronisk tidtaking etc så kan en bare droppe dette. Link til startlister etc legges ut her så snart de er klare.

10-12 årsklassen har sine øvelser innenfor en tidsramme på omtrent fire timer. Erik er tilstede fra ca klokken 1030. det ser ut til at vi blir omtrent 12-14 stykker fra denne gruppen, det er veldig moro, fint vær er det også meldt:)

Det er stengt for kommentarer.