SLOTTSFJELLSTAFETTEN 2015 Viktig Informasjon!

Info til 10-12 års gruppen (03/04/05). Alle møter opp 1245. Møtested på plenen, baksiden av Slottsfjelltårnet. Vi trenger en time ifht til organisering/oppvarming/gå gjennom løypene etc.

Erik vil være til stede men trenger foreldre til å bistå. Det er svært mange barn/unge samlet denne dagen så det er viktig at vi holder sammen og er på riktig sted til riktig tid:) Lagene er satt sammen ifht registrerte påmeldte. For å få det til å gå opp vil det være et Mix-lag i J/G 04/05, et lag i G/04/05, et lag i J 02/03 (bare 03 løpere) og et G 02/03 hvor vi også samarbeider med Nøtterøy IF og låner en av deres løpere. Ev feil meldes Erik snarest! Det er helt strålende at Tfik klarer å stille 4 lag i disse klassene. I tillegg vil det være noen lag i eldre aldersklasser.

Da satser vi på strålende 1.mai vær, dette er først og fremst moro hvor alle premieres og hvert lag får egen matkurv proppfull av energi til nytelse før og etter stafetten:)

Lagoppsettet finner dere her: Påmelding Slottsfjellstafetten 2015

Link til Invitasjon : Invitasjon

Det er stengt for kommentarer.