Oddvar Viulsrød (MV60): Norsk veteranrekord i lengde

For klassen MV60 ble det satt norsk veteranrekord i lengde. Det var klubbens egen Oddvar Viulsrød som stod for denne prestasjonen på treningsstevnet 4. mai på Greveskogen idrettspark. Rekordhoppet skjedde i den femte omgangen. Hoppet ble målt til 5,52 meter, og vinden var 1,7 m/s. Og, da kunne de fremmøtte se en hoppende glad og fornøyd Oddvar.

Her hopper Oddvar i sjette omgang (Video tatt av Rune Øverland).

En annen som hoppet svært langt var Henrik Flåtnes. I sin sjette omgang fikk han opp det gyldige resultatet 7,83 meter (vind 0,0 m/s), og det er kun fire cm bak banerekorden. Henrik hoppet mai 2021 hele 7,87 meter.

Henrik Flåtnes i sjette omgang (7,83 meter)

Men, dette var ikke det lengste hoppet til Henrik. I første omgang ble det overtramp, så resultatet som ble loggført er selvfølgelig 0 meter. Men, hoppet ble uoffisielt målt. Henrik’s svev ble målt til ca 8,20 meter! og han landet ca 8,30 meter bak planken. Et monsterhopp; ugyldig, men likevel noe for historiebøkene.

Henrik Flåtnes i lengde (Foto Marcus Karlsen)

Klikk på link for å lese alle resultater fra treningsstevnet

Ser man på listen over beste resultat, når man kombinerer alder og resultat, fikk Sebastian Berntsen 89,65 prosent, mens Henrik fikk 87,49 prosent.

Grete Rivenes (stevneleder) retter en stor takk til alle funksjonærer . Det var mange dyktige folk som var med på å legge inn resultater, slik at alt var klart og publisert ved stevneslutt. Grete avslutter med å si at dette var en ny og flott opplevelse, og håper at vi kan fortsette slik.


Legg igjen en kommentar