Åpen trening for nye barn 16. og 21. august 2023

Har du lyst til å prøve friidrett? Var du kanskje med på friidrettsskolen i sommer og har lyst til å starte?

Vi arrangerer åpen trening for barn født 2012 – 2015, men også eldre barn som har lyst til å prøve friidrett er også selvfølgelig velkomne.

Vi møtes på tribunen i Greveskogen Idrettspark onsdag 16.august kl. 17-18 og mandag 21.august kl. 17-18. Du kan velge om du deltar på en eller begge dagene. Der kan du prøve forskjellige friidrettsrelaterte aktiviteter.

Vi stiller med voksne, ungdomstrenere og flere hjelpetrenere. Dere som har vært med på friidrettsskolen kommer helt sikkert til å kjenne igjen flere av trenerne. 

Åpen trening er selvfølgelig gratis! Velkommen til en hyggelig tid sammen med andre i Greveskogen Idrettspark.

Treningen fremover vil for de yngste vil være 1 gang per uke og for de litt eldre prøver vi å få til 2 ganger i uken. Hvor mange partier/inndeling av grupper, er avhengig av hvor mange barn som starter nå. Fremover i høst og gjennom vinteren vil treningene være på mandager og/eller torsdager på Greveskogen (i Idrettsbygget på Greveskogen vgs vinterstid). Tidspunktet blir begge dager som på åpen trening kl. 17-18.

Det er stengt for kommentarer.