Kaststevne (11.7): Resultater og omtale

Grete Rivenes (KV75) satte norsk rekord i vektkast for klassen KV75. Rekordkastet skjedde på hjemmebane (Greveskogen idrettspark) 11. juli. Allerede i første omgang fikk hun opp 11,88 meter (4,0 kg). Hun forbedret dermed sin egen bestenotering; satt med 11,80 meter under NM veteran på Geithus tidligere i år.

En smilende Grete Rivenes som nettopp har forbedret sin egen norske rekord i KV75-klassen (Foto Rune Øverland)

Senere på ettermiddagen/kvelden var det økende regnvær, og det ble utfordrende å levere gode resultater i diskos og kule. Våte utøvere og funksjoner (Iver og Fredrik Hytten, Gunnar Hansen, og Rune Øverland) holdt motet oppe.

Klikk på link for å lese resultater fra kaststevnet 11. juli 2023.

Neste kaststevne blir 1. august. Det planlegges også en Kast 5-kamp i løpet av høsten.

Det er stengt for kommentarer.