Trening 10-12 årsgruppen – Viktig Info

I vår kommer treningene til å være mandag og onsdag klokken 1800 – 1930.

Mandag 20.04 vil treningen erstattes av KM Terrengløp Vestfold. Dette finner sted i Sandefjord og anbefaler alle til å delta. Påmelding gjør dere via minidrett. Jeg (Erik) kommer til å være til stede og kan bistå/hjelpe til om behov. Veldig moro om flest mulig hiver seg med. 1. mai arrangeres Slottsfjellstafetten – påmeldingsløsning her kommer det mer info om. Stafett er moro!! Dagen etter arrangeres uhøytidelig 4-kamp – se egen sak på hjemmesiden.

Dersom dere ikke har bruker i min idrett finner dere fremgangsmåte her: Brukerveiledning minidrett

Selve innloggingssiden finner du her! Minidrett

Når dere melder på via minidrett skal dere ikke betale noe, det er klubben som faktureres for deltakeravgift så lenge du er registrert aktivt medlem. Gateløp/mosjonsløp etc faller ikke under dette og må betales av utøveren selv. MInidrett er et flott verktøy og gjør det enkelt å få oversikt på aktuelle arrangementer i fylket og nærliggende fylker så snart du er i gang. Lykke til.

 

Det er stengt for kommentarer.