Oddvar Viulsrød (MV55): EM-mester i tresteg med 12,03 m!

Oddvar Viulsrød (MV55) tok overraskende og svært gledelig gull i EM for veteraner i øvelsen tresteg. Og, det var flere svært gode hopp fra Oddvar. Etter fire omganger lå Oddvar på andreplass, og kjempet med spanske Heras om gull. I tredje omgang fik begge opp 11,92 meter, men Heras hadde bedre andrehopp.

I femte omgang passerte Oddvar spanske Heras, og fikk opp hele 12,03 meter. Oddvar hadde også nest lengste tresteghopp i konkurransen ved å avslutte med 12,00 meter. Gratulerer med EM-gull nummer to til Tønsberg friidrettsklubb.

Torrey Enoksen, leder av veteranutvalget, tar en prat med Oddvar.

  • Jeg kom hit for å ta medalje i lengde, så ble det gull i tresteg i stedet, sier Oddvar Viulsrød etter at han tok Norges andre gullmedalje under innendørs-EM for veteraner i Braga.
  • Dette var skikkelig gøy. Det ble veldig spennende fordi det hele veien vekslet mellom meg og de to nærmeste konkurrentene mine. Heldigvis klarte jeg å hoppe lengst i dag. Jeg følte jeg hadde mer inne, men det viktigste var seieren, sier Viulsrød.
Oddvar Viulsrød (her på Greveskogen idrettspark august 2021/Foto Rune Øverland)

Det er stengt for kommentarer.