Bassen sprint: Pers i hopetall!

Sprintstevnet Bassen sprint ble arrangert i Bærum Idrettspark lørdag 29. januar 2022, og ga personlige rekorder i hopetall. Så, utøvere av Tønsberg friidrettsklubb bekrefter sterk 2022-form.

Vi starter med Morten Hestnes (G15) sitt stavresultat. Han satte personlig rekord med kjempefine 2,82 meter; en høyde han klarte i første forsøk. Resultatet er bedre enn kvalifikasjonskravet til utendørs-UM.

René Alejandro Myhre (G13) vant 60 meter på 8,53 sekunder. Seier ble det også på 60 meter hekk med sterke 10,70 sekunder.

På 60 meter hekk for G15 kom August Høgvold på andreplass med 9,56 sekunder. Jacob Abusdal kom på tredjeplass med 9,86 sekunder. Morten Hestnes fikk sjetteplass med 10,62 sekunder.

Oda Skyvang (J14) løp sin 200 meter på 28,08 sekunder, og fikk tredjeplass. På 60 meter var det opp en plassering, og andreplassen ble vunnet på 8,57 sekunder.

Vi hadde to utøvere på 60 meter hekk for J16. Ingrid Selseth fikk andreplass med 9,73, og Andrea Pettersen løp inn til tredjeplass med tiden 11,32 sekunder.

Mathea Karlsen stilte i klassen KS på 400 meter. Her ble det åttendeplass totalt med tiden 1.02,48.

Claudia Foss stilte til start i klassen KS på 60 meter. Claudia ble rangert på 15.plass med tiden 7,93 sekunder i innledende heat. I finaleheat senket Claudia tiden til 7,92 sekunder, og ble nå rangert på 13.plass. Hun løp 200 meteren på 26,54 sekunder; hvilket holdt til 18.plass.

Sebastian Berntsen stilte i klassen MS på 200 meter. Han ble rangert som syvendeplass med 22,39 sekunder. Henrik Duncan løp inn til 18.plass med 23,49 sekunder. Det var 44 påmeldte.

På 60 meter løp Sebastian 7,12 sekunder, mens Henrik løp på 7,36 sekunder. Senere løp Sebastian 60 meter p¨å 7,15 (7,144) sekunder og niendeplass. Henrik løp på 7,42 sekunder.

Utøvere fra Tønsberg friidrettsklubb som satte personlige rekorder på rekke og rad (det vil si hekk). Foto er tatt av Kristin Hestnes