Julestevne 27.11: Flotte resultater

Idrettslaget BUL arrangerte julestevne 27. november i Rudhallen. TFIK reiste hjem fra julestevet med flotte resultater.

Henrik Duncan stilte til start i klassen MS på 60 meter, hvor han brukte 7,40 sekunder.

Jacob Abusdal (G14) brukte 8,17 sekunder på sin 60 meter. Klubbkollega August Høgvold brukte 8,25 sekunder, mens Morten Hestnes kom i mål på 9,29 sekunder. På 200 meter løp August distansen på 26,30 sekunder. Jacob brukte 26,64 sekunder, mens Morten kom i mål på 30,96 sekunder. I lengde-konkurransen ble det jevnt mellom Jacob og August, som tok beslag av to to øverste plasseringene. Jacob hoppet 5,28 meter som lengst, mens August var tre cm bak (5,25 meter). Morten vant også stavkonkurransen med 2,60m.

Henriette Kjærås (J14) ble nummer tre på60 meter med 8,80 sekunder. Tredjeplass ble det også på 200 meter med 27,97 sekunder. I lengde hoppet Henriette 4,03 meter.

Mai H. Skyvang (J18/19) oppnådde 9,17 meter som lengst i kule.