Tyrvinglekene – søndagen ble avsluttet med flere gull

Utøvere fra Tønsberg friidrettsklubb fortsatte å plukke medaljer på den siste dagen av Tyringlekene.

I klassen G-14 for 80 meter hekk løp August Høgvold inn til bronse med tiden 12,85 sekunder (vind -0,1). På fjerdeplass kom Jacob Abusdal med 13,18. Morten Hestnes kom på sjetteplass med 14,84.

Morten Hestnes fikk femteplass i diskos (1 kg) med 20,81 meter som lengst. August Høgvold vant tresteg med 10,89 meter (+ 1,3 m/s). Sølvplassen gikk til Jacob Abusdal med 10,45 meter (0,4 m/s). Gratulerer til begge.

Henrik Duncan (G18/19) kvalifiserte seg til finalen på 100 meter ved å løpe sitt forsøk på 11,62 sekunder (0,2 m/s). I finalen fikk han bronse med å løpe på 11,52 sekunder (vind 1,6 m/s).

Anna Dehli løp 600 meter på 1.43,08. Dette rangerte henne på totalt femteplass av totalt 15 som fullførte denne distansen. Henriette Kjærås løp på 1.46,60 (åttende), og Malin Gallis på 1.50.50 (10. plass)

På 60 meter hekk for J-14 løp Ingrid Selseth inn til bronse med tiden 9,82 sekunder (0,0 m/s). Malin Gallis løp på 12,07 i dette finaleheatet.

Andrea Pettersen (J-14) kastet diskos (1 kg) 16,09 meter, og ble med dette nummer åtte. I tresteg oppet hun 7,97 meter (vind 0,0), og ble nummer åtte. I spyd-øvelsen kastet Anne Delhi redskapen (400 g) 27,32 meter som lengst, og ble nummer fem i konkurransen.

Claudia Foss (J-16) vant sitt forsøksheat på 100 meter med 12,64 sekunder (0,9 m/s), og kvalifiserte seg til finalen.

Clauddia Foss ‘knuser’ konkurrentene i finalen på 100 meter. (Foto Marcus Karlsen)
Hva skjuler det seg bak dette ansiktsuttrykket ….? (Foto Marcus Karlsen)

Claudia slo «Knock Out» på de øvrige finalistene på 100 meter ved å vinne på tiden 12,49 sekunder (1,1 m/s), og var nesten et halvt sekunder foran neste kvinne i mål. Gratulerer.

En strålende fornøyd gullmedaljevinner Claudia Foss. (Foto Marcus Karlsen).

Mathea Karlsen (J-16) løp sin 100 meter på 13,96 sekunder. Dette holdt ikke til finaleplassering.

En annen som som vant 100 meter var Sebastian Berntsen. Han stilte i klassen MS. Han vant på 11,34 sekunder (0,8 m/s), dømt foran nummer to med samme tid. Gratulerer.