NM dag 2: Sebastian Berntsen tangerte sesongbeste

Dag nummer to i Norgesmesterskapet for Sr-klasser ga Sebastian Berntsen to løp på 200 meter. I forsøket lørdag formiddag løp han sin 200 meter på 22,89 sekunder (vind -0,8 m/s). I ettermiddagens semifinale presset han ned tiden til 22,62 sekunder (vind -0,1 m/s). Dette er tangering av sesongbeste, og ett hundredels sekund bak personlig rekord. Sebastian ble nummer fem i sitt heat, og klarte med dette ikke å kvalifisere seg finalen.

Claudia Foss hadde også motvind på sin 200 meter. Tiden i forsøket ble 26,38, og motvinden var -0,6 meter pr sekund. Tiden og plasseringen holdt ikke til videre avansement.

Leona Vedvik måtte være blant de fire beste i sitt 800-meterheat for å kvalifisere seg videre i Norgesmesterskapet. Hun løp inn til åttendeplass med tiden 2.16,94. Hennes sesongbeste er 2.14,34.

Siste startende av klubbens utøvere på dag 2 var Linnea Greiff. Hennes øvelse var spyd (600 g) med sesongbeste er 44,65 meter. Hun fikk følgende kastserie:

41,4838,7840,65

Det er to typer «sure» plasseringer; fjerdeplass og niendeplass i tekniske øvelser. Linnea hadde det niende lengste kastet etter tre omganger, og var med det noen cm (måtte ha 41,75 m) fra å få lov til å kaste de tre siste finaleomgangene.

Det er stengt for kommentarer.