Mari Skyvang: UM-sølv i kule

På dag 2 i Ungdomsmesterskapet vant Mari H. Skyveng (J18/19) en, gledelig og overraskende UM-sølv i kule (4 kg). Gratulerer!!!

Etter noen «sure» 4.-plasser UM (både i fjor og i år), forteller interne kilder i Hytten-familien at Mari gikk flere runder rundt Domskirken i går kveld. Skuffelsen over fjerdeplasser var til å ta og føle på.

Etter fire runder i kulestøt-konkurransen så det heller ikke så lyst ut. Vel, førstestøtet var bra bra det; 9,98 meter. Men, etter fire runder holdt dette resultatet til fjerde-plass.

Men, i femte omgang var det hele over! Da smelte Marti til med ny personlig rekord; 10,51 meter og rett opp på sølv-plass. Og, ingen av de bak kunne gjøre noe med resultatene sine i sjette omgang. Dermed ble det gledelig, og overraskende UM-sølv til Mari.

Mari vant UM-sølv i kule 2021 (her arkivfoto fra UM-2020)

Det er stengt for kommentarer.