Uttak Mesterskap Innendørs

Følgende er uttatt til UM mangekamp innendørs, NM innendørs og UM innendørs vedtatt ved TFIK trenerforum 6.januar 2015:

UM Mangekamp 10 – 11 Januar, Stavanger. Linne`a Greiff, Synneva Sørensen, Martin Bülow-Kristiansen og Sigurd Petterson.

NM Innendørs 7 – 8 Februar, Steinkjer. Torsten B. Moss, Josefin Greiff og Linne’a Greiff

UM Innendørs 6 – 8 Mars, Ulsteinvik – Torsten B. Moss, Ida Cathrine Bjune, Hannah Ryslett Lepsø, Tonje Mørken, Synneva Sørensen, Linne’a Greiff, Josefin Greiff, Anna Fjeld, Maria Fjeld, Oliver A Vedvik, Jonathan A Vedvik, Martin Bülow-Kristiansen og Sigurd Petterson.

NB!  Lisensen må være betalt for deltakelse. Utøvere melder selv på øvelser via min idrett.

Utøvere som ikke ønsker delta må meddele dette snarest da vi bestiller fly og hotell. larsgreiff@hotmail.com

Reise info ang. UM i Ulsteinvik: Fly fredag morgen 6.mars: Martin, Sigurd, Josefin, Maria, Tonje, leder Tom Werner og Lars G. Fly fredag ettermiddag/kveld: Anna, Synneva, Linne’a, Hanna, Ida, Oliver, Jonathan og leder Grethe M.Torsten ordner med transport selv da han studerer i Trondheim (øvelse fredag).Samtlige reiser tilbake Søndag kveld.

TRENINGSLEIR KYPROS PÅSKEN (30 Mars – 6 April). Kort påmeldingsfrist grunnet plass på anlegg og fly. Allegra GSP Sport Center Nicosia av IAAF ranket som best i Europa, klasse 1. 7 netters losji, helpensjon= frokost, lunsj, middag og mineral vann, 6 trenings dager – 12 pass på friidrettsstadion, fri tilgang til Gym.  Pris ca 7600 kr plus reise tur – retur Gardemoen.

Klubben betaler for utøvere som er på nivå med krav for deltakelse på UM i henhold til tidligere vedtatt matrise som også brukes vid deltakelse på UM. Modellen ble også brukt ved fjorårets treningsleir, og vil bli forklart på informasjonsmøte og legges ut på hjemmesiden om kort tid.

Søknad om deltakelse skal sendes Lars senest tirsdag 13 Januar kl. 0800.larsgreiff@hotmail.com

INFORMASJONSMØTE om treningsleir og UM Torsdag 8 Januar Klubbhuset kl. 1700 samt Mandag 12 Januar kl. 1700 også klubbhuset. Informasjonen er den samme. Vil betone vekten av att melde seg på kjapt.

Spørsmål kan sendes til larsgreiff@hotmail.com. – Mobil 415 59 838

Det er stengt for kommentarer.