Seriestevne: Resultater og omtale

Lørdagens seriestevne (17. oktober) hadde følgende resultater:

Det var knyttet stor spenning til resultater fra dagens seriestevne, og stav. I lagserien, som avsluttes 31. oktober, er det fremdeles to «hull» i obligatoriske øvelser for herrelaget, men det er også muligheter til å forbedre enkelte øvelser. En av disse øvelsene var stav for herrer.

Først ute var Morten Hestnes (G13) . Han satte pers med 1,90 meter.

Morten perser med 20 cm, og har nå 1,90 meter som personlig rekordnotering. Alle foto Marcus Karlsen.

Så var det duellen mellom Sebastian Berntsen (G15) og Henrik Flåtnes (G19).

De fulgte hver andre tett til 2,75 meter; alle tidligere høyder de tok i første forsøk. Dermed hadde Sebastian satt pers med 2,75 meter. Og, dermed også passert persen til Marcus Karlsen. Noteringen til Sebastian går da inn på lagserien.

En konsentrert Sebastian i tilløpet …
Sebastian er i ferd med å passere 2,75 meter, og i bakgrunnen ser iv Henrik.

Det ble tre hårfine riv for Sebastian på 3,00 meter, mens Henrik fortsatte å klarere høyder i første forsøk (3,00 meter). Lista ble bedt opp 3,20 meter, Her brukte Henrik to forsøk på å klare høyden. Henrik ville fortsette på 3,50 meter. Men, dette ble litt for høyt i dag. Det skorter nok litt på teknikken til de tre. Så, her er det absolutt potensiale til å klare betydelig større høyder …

Henrik har allerede fem noteringer i lagserien, og selv om Henrik har klubbens beste stavresultat, er det Sebastian som altså får noteringen i Lagserien. Slik er statuttene.

Henrik i tilløpet ….
… og, svinger seg elegant over 3,20 meter.

Marit Huflåtten (KV65) løp 60 meter på 9,50 sekunder (vind +1,3 meter per sekund). Dette gir 1045 poeng basert på veteranserietabellen. TFIK-veteranlaget har dermed økt sin score.

Sebastian tangerte sin pers på 60 meter med 7,31 sekunder i dag. Den eksakte tiden i dag ble målt til 7,3086 sekunder, og skal rundes opp til 7,31 sekunder. Vinden for Sebastian var +0,2 meter pr sekund.

Sebastian med 7,3086 sekunder på 60 meter.

Det er stengt for kommentarer.