NM Kast 5-kamp: Resultater og stor takk

Resultater fra NM Kast 5-kamp. Klikk på link for å åpne resultatarket (pdf-filformat):

NM Kast 5-kamp 2020

Finner du feil eller mangler, ta kontakt med Rune Øverland (rune.overland@trainor.no/95443767).

Ny mesterskapsrekord i MV70

Arild Busterud/Løten (MV70) satte norsk mesterskapsrekord i MV70-klassen i kast 5-kamp. Med totalsummen 4627 poeng slettet han rekorden til Svein Hytten som var på 4418 poeng.

Etteranmeldinger; tolkning og presisering

I forbindelse med årets NM Kast 5-kamp var jeg i kontakt med leder av Veteranutvalget, Johnny Solheimsnes, for å bli tryggere på regler og praksis for å håndtere forespørsler om etteranmelding.

Tilbakemeldingen var at arrangørklubben skulle vise fleksibilitet. Med dette menes at klubben skulle strekke seg lagt for å akseptere etteranmelding, men innenfor praktiske grenser. Så lenge en etteranmelding ikke negativt ville påvirke det planlagte arrangementet, skal klubben positivt godta en slik forespørsel.

For Kast 5-kamp ligger det en praktisk grense i hvor mange utøvere det bør være i en gruppe, og antall grupper vi som arrangør praktisk klarer å bemanne med dommere og funksjonærer, og eventuelt hvor lett/vanskelig det blir å gjøre endringer på kort varsel.

For eksempel, dersom en gruppe får 2 etteranmeldinger, vil det typisk ta 1/2 time ekstra å få fullført gruppens Kast 5-kamp.

Det store flertall av påmeldinger skjedde før påmedingsfristens utløp. Det er jeg glad for. Dermed kunne klubben tidlig begynne planlegging av norgesmesterskapet. Alle forespørsler om etteranmelding, som i antall var få, ble godtatt i år.

Til slutt, det er viktig for meg å presisere viktigheten av å planlegge arrangementet godt, til utøvernes beste. Da er det viktig at man melder seg på før tidsfristen, og at man unntaksvis gjør dette som forespørsel om etteranmelding.

En stor takk til alle …

Jeg vil gi sende en STOR takk til alle som bidro til norgesmesterskapet Kast 5-kamp. Til alle deltakere, til alle dommere og funksjonærer, og til de fremmøtte. Dere gjorde ‘puslespillet’ komplett!

Det blir kanskje feil av meg å trekke frem noen spesielt, men jeg velger å gjøre det likevel; Claudia Foss (15). Da hennes far ble forhindret å komme som funksjonær, stilte Claudia opp på kort varsel, med en positivitet utenom det vanlige. Det setter jeg umåtelig stor pris på, så tusen takk til Claudia.

Med vennlig hilsen
Rune

Det er stengt for kommentarer.