13/14 år (05/04)

13-14 ÅR                

Trenere/medhjelpere 

FUNKSJON NAVN MOBIL E-MAIL
TRENER Marcus Karlsen 95904787 marcus-k@online.no
TRENER Iver Hytten 41042759 iver.hytten@gmail.com

 

TRENINGSTIDER FOM ETTER HØSTFERIEN: 

DAG HVOR NÅR
Mandag IDRETTSBYGGET GREVESKOGEN VGS 1800 – 1930
 Onsdag SPRINTPROSJEKT  
Torsdag IDRETTSBYGGET GREVESKOGEN VGS 1800 – 1930

 

Treningstider 05/04/

Det legges vekt på mestring, allsidighet og aktivitetsglede. Vi ønsker at alle utøvere skal føle seg sett av trenere og inkludert i fellesskapet.

Vi trener også utendørs i vintersesongen så man må ha riktig bekledning til både ute- og innetrening!

Det er for øvrig behov for engasjerte foreldre som kunne tenke seg å bidra i klubben både som trenere og med andre oppgaver. Klubben tilrettelegger for trenerkurs og annet om en ikke har dette fra før. Har du drevet med idrett selv og har erfaringer så kommer vi langt også med det – så kunne du tenke deg å bidra gi oss en lyd.

Mvh

Iver og Marcus

HVORDAN BLI MEDLEM

Møt opp treningen på mandager, så kan dere ta en kikk evt være med noen ganger (to ganger). Syntes du at det er gøy og vil fortsette, er det viktig at du melder deg inn. Link er her

Vi trenger;

-utøvers navn og fødselsår (dd.mm.åååå)
-foresattes navn, mobil nummer og e-mail adr.
-hjemme adr.

Deretter vil dere få tilsendt en giro til innbetaling. Det koster kr 750 per år i medlemsavgift og 800 kr i treningsavgift.

Første gang på friidrettstevne?

Det kan være mange ting å huske på om en ikke har vært på et friidrettsstevne tidligere. Friidrettslaget Tyrving (tyrving.no) har laget en fin «huskeliste» for de som ikke har deltatt tidligere og som kan være nyttig for foreldre å ta en titt på. Jeg har skrevet den litt om slik at den passer for oss og dere finner den her: Første gang på friidrettsstevne

Velkommen!


Legg igjen en kommentar