Østlandsmesterskapet/Norgeslekene: spennende dueller i vente

Norgeslekene/Østlandsmesterskapet arrangeres på Jessheim friidrettsstadion fredag til søndag. Østlandsmesterskapet arrangeres i KS-/MS-klassene, mens Norgeslekene er for aldersbestemte klasser.

Østlandsmesterskapet er et mesterskap for fylkene Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland, Vestfold og Telemark og erstatter tidligere Kretsmesterskap i disse fylkene.

I løpsdisiplinene for mellomdistanse er Leona A. Vedvik påmeldt både 800 (fredag) og 1500 meter (lørdag) i klassen KS. Håvard F. Petterson stiller til start på 800 meter (fredag) i klassen MS. Brødrene Jonatan og Oliver A. Vedvik er begge påmeldt MS 1500 meter (lørdag).

Sebastian Berntsen stiller til start på 200 meter MS (fredag), og er nok på jakt etter norsk aldersrekord for 15-åringer i lengde (lørdag).

Alle kastøvelser foregår søndag.

Øystein S. Hytten (G16) jakter også han på rekorder, er klar når som helst for å passere 60 meter i slegge (5 kg). I tillegg stiller han til start i diskos (1,5 kg) og kule (5 kg). Mari H. Skyvang stiller i klassen J18/19 i øvelsene diskos (1 kg) og slagge (4 kg). Fredrik S. Hytten har gått opp en klasse for å kaste diskos og slegge, og stiler følgelig i G15.

Link til hjemmesidene til Norgeslekene:

http://ukifriidrett.no/norgeslekene

 

 

Det er stengt for kommentarer.