Hyggelig gjensyn med familien Vedvik

Da jeg kom til Greveskogen møtte jeg familen Vedvik på Greveskogen. Det var et hyggelig gjensyn. Mens gutta (Jonatan og Oliver, sammen med Simen Halle) løp 300 meter intervaller, hadde Leona egentrening med 200 meter intervaller.

På førstkommende onsdag arrangeres det er sommerstevne på Bislett stadion. Og, her er Leona påmeldt på øvelsen KS 800 meter.

Jonatan og Oliver testet formen i dag, og skal jeg tro smilet og stemningen var det positive signaler.

Oliver hadde kun konkurranser i august i fjor på bane, og derfor var det ekstra hyggelig å høre at han planlegger start på MS 1500 meter til onsdag. Klubben trenger Oliver i form for å score gode poeng i herrenes lagserie.

I fjor hadde Oliver 3.55,39 som best, som er personlig rekord. Jonatan har 4.13,38 (fra 2017) som personlig rekord på 1500 meter, så den er det absolutt muligheter for å slå.

Fredrik Vedvik fungerer som ‘hare’; her foran Oliver i korrekt TFIK-drakt, Simen og Jonatan.

Fredrik holdt stabil fart på 45 sekunder var bestilt som tid for 300 meter. Etter hvert gikk det litt raskere og raskere. På slutten av treningsdagen på Greveskogen var de nede på 42 sekunder (dette tror jeg var den 15.ende 300 meteren de løp i dag!).

Ellers er følgende allerede påmeldt til onsdagens stevne på Bislett:

Sebastian Berntsen (MS lengde)Mathea Wego Karlsen (KS 100), og Håvard Fluge Petterson (MS 1500). 

Henrik Flåtnes var påmeldt MS lengde. Odd Bergh forteller at Henrik på siste trening fikk en ‘mildere’ strekk i hamstring, og må ta et par ukers trenings-/konkurransefri.

Det er stengt for kommentarer.