Kretskampen: Fire klasseseire fra TFIK’ere

Kretskampen mellom friidrettskretsene Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold ble arrangert i Bærum idrettspark 15. februar.

Leona A. Vedvik (J16) vant klasse J15-16 på 800 meter. Arrangøren hadde tidvis problemer med tidtakingen, og dessverre ble det ingen sluttid registrert for Leona.

Øystein S. Hytten (G16) vant suverent kule (5 kg) i klassen G15-16. En jevn, og god støtserie gjorde Øystein, med lengstestøt 13,57 meter.

Sebastian Bernstsen (G15) tok to klasseseire. I lengde (klasse G15-16) ble lengstehoppet målt til 6,12 meter. Tilløpet stemte ikke helt denne dagen, og satsen foregikk stort sett langt foran planken. (Sistehoppet var hårfint overtramp, og ble uoffisielt målt til 6,40 meter.) På 200 meter tok Sebastian serien med tiden 23,34 sekunder.

Video av Sebastians hopp i fjerde omgang:

Henrik Duncan (G17) stilte i klassen G17-19 år. 60-meteren gjorde han unna på 7,66 sekunder, og plasserte seg som nummer syv i denne klassen. Litt senere på dagen løp han 200 meter, og der ble sluttiden 24,21 sekunder, og dette holdt til femteplass i G17-19 klassen.

Video av Henriks 60 meter (Henrik løper i bane 8, som er nærmest kamera):

Morten H. Hestnes (G13) løp 60 meter hekk i klassen G13-14. Også her sviktet tidtakingen, og det ble ingen tid notert for Morten.

Jakob Abusdal (G13) løp 60 meter i klassen G13-14, og her virket tidtakingen. Jakob fikk notert 9,09 sekunder, og ble med dette rangert på syvendeplass.