TFIKs herrelag: Holder stand i Lagserien

Norges friidrettsforbund har oppdatert sin Lagserie for herre- og kvinnerklasser.

TFIKs herrelag kjemper i øverste divisjon. Herrelaget beholder sin niendeplass etter forbundets siste oppdatering.

Herrelaget har fått noen flere poeng siden forrige oppdatering. Håvard Petterson forbedret lagets 800-notering når han brøt 2-minuttersgrensen. Henrik Flåtnes har forbedret to øvelser; i høyde med 1,97 og lengde med sitt flotte 7,50 hopp. I kastøvelser har to-blad Hytten forbedret lagets noteringer: Iver i kule og Kristoffer i diskos. Kristoffer har også kommer inn på valgfrie øvelser i høyde med sitt 1,65 hopp. Veteranen Oddvar Viulsrød hopper 5,89 meter i lengde, og kom med dette inn på valgfrie øvelser for laget.

Og, verdt å legge merke til: Herrelaget har fremdeles to ledige noteringer i obligatoriske øvelser! Her er det masse poeng å hente!!!

Det er stengt for kommentarer.