Øystein S. Hytten: Ny kretsrekord (G14) i slegge

Øystein S. Hytten satte ny kretsrekord i slegge (4 kg) for aldersklassen G14. Rekordkastet skjedde sist onsdag på kretsstevne i Ski, og ble målt til 47,86 meter. Øystein hadde selv den «gamle» rekorden med 46,70 meter.

Øystein forteller at rekordkastet egentlig var litt mislykket. I den siste rotasjonen, når han skulle gjøre det viktige utkastet, hoppet han inne i kastringen. Og, når man hopper er det umulig å akselerere sleggehastigheten.

Dette viser at det er potensiale til ytterligere rekordforbedringer i løpet av høstsesongen. Kretsmesterskapet vil være ett av høstens slegge-høydepunkter. Øystein er ett år for ung til å kunne delta i ungdomsmesterskapet.

Øystein S. Hytten (G14) med ny kretsrekord i slegge (4 kg). Her trener han frivending i «garasjen».

Det er stengt for kommentarer.