Knut Henrik Skramstad (MV80) – verdensmester

Verdensmesterskapet for veteraner har startet i Sør-Korea. Knut Henrik Skramstad deltar i MV80-klassen. Han har startet med spyd, og kastet til gull med resultatet 32,35 meter. I veteranserien gir dette resultatet 855 poeng.

1 Skramstad, Knut Henrik   M80 Norway                  32.35m
25.13m  28.38m  26.34m  32.35m  28.61m  28.74m

Deretter var det lengde. Her ble det nytt gull med resultatet og serien;
1 Skramstad, Knut Henrik   M80 Norway                   3.35m
3.15m  3.16m  3.31m  2.16m  3.20m  3.35m

På mesterskapets tredje dag vant Knut Henrik sølv i kulestøt. Her er seriens hans:
2 Skramstad, Knut Henrik   M80 Norway                  10.49m
10.14m  FOUL  10.49m  10.43m  10.35m  10.41m

På mesterskapets fjerde dag tok Knut Henrik nytt gull, denne gang i stavsprang.
1 Skramstad, Knut Henrik   M80 Norway                   2.20m
1.50 1.60 1.70 1.80 1.90 2.00 2.10 2.20 2.30
P      P       P    XXO    P   XO    P   XO   XXX

I femkampen (60mHk, lengde, kule, høyde og 1000m) satte Knut Henrik norsk bestenotering på 60 meter hekk. Han løp inn til den sterke tiden 11,92 sekunder; hvilket gir 947 poeng i veteranserien. Etter fire øvelser lå Knut Henrik 88 poeng bak hans rival; Kjartan Sølvberg. Før den avsluttende 1000 meter, måtte Knut Henrik slå Kjartan med vel 14 sekunder. Og, det gjorde Knut Henrik med glands. Han løp inn til 4:51,94 (nesten 30 sekunder bedre enn Kjartan). Med totalsummen 4180 poeng satte Knut Henrik norsk bestenotering i MV80-klassen for femkamp.